Jarige Job

Je kunt nu de schoolspullenpas voor het schooljaar 2024-2025 aanvragen!

De verjaardag van uw kind wil u uiteraard graag vieren. Stichting Leergeld en Stichting Jarige Job vinden dat alle jarige kinderen zich jarig moeten voelen op hun verjaardag. Daarom kunt u via ons als er geen geld is om de verjaardag te vieren een Jarige Job verjaardagsbox aanvragen.

In de verjaardagsbox zitten alle benodigdheden voor een verjaardag. Wat lekkers voor thuis, een traktatie voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes, een taart en glazuur, slagroom en kaarsjes.

Vul het aanvraagformulier gelijk (graag 3 maanden voor de verjaardag) in en ontvang voor jouw kinderen een Jarige Job verjaardagsbox. Wanneer u de verjaardagsbox voor één kind aanvraagt, dan geldt de aanvraag automatisch voor alle kinderen in het gezin van 4 jaar tot 18 jaar.

Heeft U de verjaardagsbox al een keer aangevraagd bij ons? Dan hoeft dit niet nogmaals. Behalve als wij 13 maanden geen nieuwe inkomen gegevens van u hebben ontvangen.Let op:

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen hebben wij een recente loon-/uitkeringsspecificatie nodig. Deze mag niet ouder zijn dan één maand.
Zonder deze gegevens kunnen we de aanvraag niet in behandeling nemen.