Schoolspullenpas 2023

Niet van toepassing

Schoolspullenpas 2023

Stichting Leergeld Friesland Oost geeft ook dit jaar een schoolspullenpas uit. Via dit nieuws willen wij u daar over informeren. U leest hieronder aan welke voorwaarden u moet voldoen om uw kind in aanmerking te laten komen voor de schoolspullenpas.

Tevens moet u er rekening mee houden dat u de aanvraag op tijd moet indienen via www.samenvoorallekinderen.nl/ouders.

In deze brief proberen wij duidelijk uit te leggen hoe u de aanvraag moet in dienen. Ook staat er in deze brief in welke periode van het jaar de schoolspullen pas geldig is en hoeveel er besteed kan worden.

Criteria

Gaat uw kind naar het voortgezet onderwijs en is uw kind ouder dan 11 en jonger dan 18 jaar? En heeft u een laag (gezins) inkomen of een uitkering? Dan kunt u voor uw kind(eren) een schoolspullenpas aanvragen. Hiermee kan uw kind bij verschillende winkels schoolspullen zoals bijvoorbeeld een rekenmachine, pennen, schriften of schooltas halen. Deze pas heeft een waarde van 75 euro.

Hoe moet u de schoolspullenpas aanvragen?

Ga zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór 31 mei naar www.samenvoorallekinderen.nl/ouders en vraag hier voor uw kind een schoolspullenpas aan. Vergeet niet bij de aanvraag een recent inkomen specificatie toe te voegen die niet ouder is dan een maand. Dit kan van uw uitkering zijn of loon. Als u dit heeft gedaan en u krijgt een bevestigingsmail dan is de aanvraag bij ons aangekomen.

Mocht er iets ontbreken bij de aanvraag dan krijgt u een mail. En anders kunt u er van uit gaan dat de aanvraag is goedgekeurd. U krijgt niet nog een aparte mail hier over.

Vóór 31 mei aanvragen

Vóór 1 juli alles aangeleverd? Geen bericht? Dan is het goedgekeurd.

Vanaf 3 juli worden de passen verstuurd

Vanaf 3 juli zijn de passen geactiveerd

Tot 30 september kunt uw kind schoolspullen kopen


Bij vragen kunt u mailen naarinfo@leergeldfrieslandoost.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Leergeld Friesland oost